Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται ήδη στην Κίνα για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο και η FIBA αφιέρωσε το ελληνικό πόστερ… «παρουσίασης» της ομάδας στην διοργάνωση, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ και MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, θα αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους μπασκετόφιλους στην Κίνα, κάτι που δικαιολογεί την αφίσα της διεθνής ομοσπονδίας, ενόψει του Μουντομπάσκετ!
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή