Ένα από τα πιο απίστευτα περιστατικά αντιμετώπισε κτηνίατρος και έπειτα έσπευσε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έβγαλε από το στομάχι ενός σκύλου-ασθενή της 32 πλαστικά παπάκια ενώ η ιδιοκτήτης αποκάλυψε, πως ο Davel αν δεν ένιωθε δυσφορία μπορεί να έτρωγε και τα εναπομείναντα 12 παπάκια!

Η Nong Aom, από την Πατάγια της Ταϊλάνδης, ιδιοκτήτης του σκύλου, είχε αγοράσει μία συσκευασία με συνολικά 50 πλαστικά παπάκια γιατί ήθελε να διακοσμήσει την πισίνα της και όπως φαίνεται ο σκύλος της ενθουσιάστηκε πολύ!

Ο Davel ξεκίνησε να κάνει εμετό και η Nong Aom παρατήρησε μικρά κομματάκια από τα πλαστικά παπάκια. Έντρομη τον μετέφερε αμέσως στην κοντινότερη κλινική ζώων ενώ τόνισε ότι: «Συνήθως ο σκύλος μου δεν τρώει τα πάντα. Ξέρει τι πρέπει να τρώει και τι όχι. Αλλά αυτή τη φορά κατάπιε 38 από τα παπάκια».

Η ακτινογραφία του σκύλου έδειξε ότι πράγματι το στομάχι του ήταν γεμάτο πλαστικά παπάκια, με αποτέλεσμα να υποβληθεί αμέσως σε επέμβαση.

Το προσωπικό της κλινικής, λόγω της ασυνήθιστης φύσης του περιστατικού, κατέγραψε το χειρουργείο του Davel αλλά και τον ίδιο μετά, ο οποίος έπαιζε χωρίς την δυσφορία που προκαλούν 32 πλαστικά παπάκια!

Δείτε το απόσπασμα: