Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ντέιβιντ Μπλατ πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπό του, ακολουθώντας την πράξη πολλών συλλόγων παγκοσμίως!

Ο τεχνικός του μπασκετικού Ολυμπιακού έχει την αμέριστη στήριξη των «βυσσινί» μέσα από την συγκινητική ανακοίνωση τους. Ταυτόχρονα αποτελεί σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου για την ομάδα της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Από τη μέρα που ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ δημοσιοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τον τιτάνιο αγώνα του. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να επιμετρήσουμε -επί ματαίω προς το παρόν- την απροσμέτρητη δύναμη της ψυχής του, που αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα.

Το ότι οι προσευχές και οι λογισμοί μας τον ακολουθούν σε κάθε βήμα ζωής που κάνει, είναι δεδομένο.Θα πρέπει ωστόσο σε όλα αυτά, να προστεθούν ο θαυμασμός μας για τον αγώνα του και η ολόθερμη συμπαράσταση μας σ’ αυτή τη δύσβατη πορεία που του επιφύλαξε η μοίρα.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, βρισκόμαστε ηθικά και νοερά στο πλευρό του καταξιωμένου κόουτς, θαυμάζουμε το απροσμέτρητο σθένος του, πιστεύουμε στην τελική του «νίκη» απέναντι στο πρόβλημα και θεωρούμε ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί ήδη παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου».

Γράψτε το σχόλιό σας