Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάιλι Σάιρους: Τα μυστικά ομορφιάς της εκκεντρικής σταρ

Μάιλι Σάιρους: Τα μυστικά ομορφιάς της εκκεντρικής σταρ

Η φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια έχει τολμήσει πολλές αλλαγές στην εμφάνισή της

Η Μάιλι Σάιρους μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας και εξελίχθηκε σε μια τολμηρή γυναίκα.

Έχοντας αφήσει πίσω της τον ρόλο της Χάνα Μοντάνα, πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο της νέας σεζόν του Black Mirror ως Ashley O και πρόσθεσε έτσι ένα ακόμη όνομα στη λίστα με τα alter egos της.

Τον περασμένο Δεκέμβρη παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ, και πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους, μόλις επτά μήνες μετά τον γάμο τους.

Από το 2006 που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέχρι σήμερα, η Μάιλι Σάιρους έχει τολμήσει πολλές αλλαγές στην εμφάνισή της, οι οποίες είναι πάντα σε αντιστοιχία με τη δημόσια εικόνα που έχει την εκάστοτε περίοδο.

Μαλλιά

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Συγκεκριμένα στα μαλλιά της, έχει δοκιμάσει πολλά looks. Αυτήν την περίοδο έχει επιλέξει μακριά ξανθά μαλλιά με αφέλειες, ένα look που θυμίζει πολύ αυτό της Χάνα Μοντάνα.

Δεδομένου ότι βάφει τα μαλλιά της ξανθά, χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση για να παραμένουν λαμπερά και υγιή.

Προσπαθεί, λοιπόν, να καθυστερεί όσο το δυνατόν περισσότερο την επόμενη επίσκεψή της στο κομμωτήριο, ώστε να περιορίσει τη φθορά της τρίχας της από τα συχνά ντεκαπάζ. Αποφεύγει τα καυτά εργαλεία styling και αφήνει τα μαλλιά της στις φυσικές τους μπούκλες για να μην επιβαρύνει περαιτέρω την τρίχα της.

Ένα έξυπνο tip που εφαρμόζει είναι να προσαρμόζει το ξανθό της στο φυσικό της χρώμα, με αποτέλεσμα να χρειάζονται λιγότερη διατήρηση. Έτσι, ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της με ανταύγειες, αλλά κρατάει το πιο σκούρο χρώμα στις ρίζες της. Ως αποτέλεσμα, δε χρειάζεται να ανανεώνει συνέχεια τη βαφή της και το αποτέλεσμα δείχνει πιο νεανικό.

Στυλ

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Φυσικά και το στυλ της Μάιλι Σάιρους έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της με την ίδια να μη διστάζει να κάνει τολμηρές εμφανίσεις.

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το naked dress που είχε φορέσει σε μουσικά βραβεία το 2015;

Ως αληθινός χαμαιλέων της μόδας εξελίχθηκε από πριγκίπισσα της Disney σε style icon.

Για τις καθημερινές εμφανίσεις της, επιλέγει κομμάτια από προηγούμενες δεκαετίες, δημιουργώντας vintage σύνολα που της πηγαίνουν πολύ. Πάντα φοράει εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ, τα οποία αναβαθμίζουν ακόμη και τα πιο απλά σύνολα.

Για τις επίσημες εμφανίσεις της, συχνά επιλέγει αποκαλυπτικά και εντυπωσιακά φορέματα που αφήνουν ακάλυπτο το σώμα της και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με αυτόν τον τρόπο.

Fitness και διατροφή

Η Μάιλι Σάιρους είναι μια αφοσιωμένη γιόγκι και έχει ιδιαίτερη προτίμηση στην Αστάνγκα γιόγκα, μία μορφή γιόγκα που εστιάζει στον συγχρονισμό κίνησης και αναπνοής. Μάλιστα, κάνει κάθε ημέρα γιόγκα για δύο ώρες!

Επίσης, εδώ και χρόνια είναι φαν της μεθόδου γυμναστικής Pilates με τη βοήθεια της οποίας τονώνει τους κοιλιακούς και τα πόδια της.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Όσον αφορά στη διατροφή της, η Σάιρους είναι vegan από το 2014 και έτσι η διατροφή της αποτελείται κυρίως από λαχανικά, ενώ έχει σταματήσει την κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα για να είναι υγιής και λαμπερή.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024