Επί μιάμιση ώρα, πεσμένος στο έδαφος και χωρίς τις αισθήσεις του, περίμενε ο άτυχος 19χρονος το ασθενοφόρο στο γηπεδάκι μπάσκετ στο Καρλόβασι της Σάμου, όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο πατέρας του Μανώλης περιέγραψε τις στιγμές εκείνες μιλώντας στον Ant1.
Το Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι δεν έχει πλήρωμα για το ασθενοφόρο, είπε, κι έτσι ο Νίκος Μαθιός έπρεπε να περιμένει το ασθενοφόρο να φτάσει από την πρωτεύουσα της Σάμου, το Βαθύ, στην άλλη πλευρά του νησιού.
Γιατροί έσπευσαν στον νεαρό, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά πράγματα, καθώς η κατάστασή του απαιτούσε να διασωληνωθεί άμεσα και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Παράλληλα ο Μανώλης Μαθιός περιγράφει πως το παιδί του, που ήταν τριτοετής φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, έπασχε από υπερτροφία του μυοκαρδίου.
Συγκλονιστικά τα λόγια του πατέρα του:
«Είχε υπερτροφία του μυοκαρδίου, θα πηγαίναμε τον Ιούνιο να κάνουμε τις εξετάσεις, επειδή όμως είχα εγώ ένα πρόβλημα υγείας, έκανα τετραπλό by pass, το αναβάλαμε και θα πηγαίναμε τον Σεπτέμβριο για τις ετήσιες εξετάσεις».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας