Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Άλλος ένας τίτλος σε τουρνουά της κατηγορίας Masters 1000, στην απίστευτη καριέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται να πλησιάζει ολοταχώς. Ούτε ο Λούκας Πουίγ κατάφερε να ανακόψει την ορμή του Σέρβου τενίστα και Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος… υποκλίθηκε χάνοντας με 2-0 σετ (7-6[2], 6-1) σε μια αναμέτρηση που διήρκεσε 1 ώρα και 28 λεπτά.
Στο πρώτο σετ είχαμε απόλυτη ισορροπία με τους δύο αθλητές να κρατούν με άνεση το σερβίς τους. Κάπως έτσι όλα κρίθηκαν στο tie break. Εκεί ο Νόλε κατάφερε να βρει τρία break και επικράτησε με 7-2, κάνοντας το 1-0 στα σετ.
Στο δεύτερο σετ δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Ο Πουίγ «έσκασε», ο Τζόκοβιτς βρήκε δύο break και επικράτησε εύκολα με 6-1 και 2-0 στα σετ. Επόμενος αντίπαλός του στα ημιτελικά του Open του Σινσινάτι πλέον ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
Να σημειωθεί πως Ρώσος, επικρατώντας του συμπατριώτη του, Αντρέι Ρούμπλεφ, με 2-0 σετ (2-6, 3-6), όχι μόνο πέρασε στα ημιτελικά, αλλά έριξε τον Στέφανο Τσιτσιπά που «χαιρέτησε» νωρίς, στο Νο.8. Αν δε κατακτήσει και τον τίτλο, θα ανέβει μέχρι και το Νο. 5.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!