Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Νικηφόρα συνέχισε στις εγχώριες υποχρεώσεις της η Κράσνονταρ, επικρατώντας εκτός έδρας της Ταμπόφ με 2-0.
Το σκορ για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού άνοιξε ο Βάντερσον, πλασάροντας με το αριστερό, έπειτα από εντυπωσιακή κούρσα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78′ ο Ούτκιν με συρτό αριστερό σουτ «κλειδώνοντας» την νίκη για τη ρωσική ομάδα.
Έτσι, η Κράσνονταρ έφτασε τους 13 βαθμούς σημειώνοντας την 4η νίκη της στο ρωσικό πρωτάθλημα έπειτα από έξι αγωνιστικές, παραμένοντας αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι.
Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ρωσική ομάδα την ερχόμενη Τετάρτη (21/8) στις 22:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο για τα playoffs του Champions League.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!