Γεωργιάδης: Η επένδυση στην Αφάντου της Ρόδου θα γίνει
Επίσκεψη στην Αφάντου στη Ρόδο πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με τον επενδυτή Μερκούριο Αγγελιάδη και τους συνεργάτες του.
Επίσκεψη στην Αφάντου στη Ρόδο πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με τον επενδυτή Μερκούριο Αγγελιάδη και τους συνεργάτες του.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, σήμερα, στο Twitter, ο υπουργός: «Χθες, με τον επενδυτή κ. Αγγελιάδη και τους συνεργάτες του, που ετοιμάζουν την τεράστια επένδυση στην Αφάντου της Ρόδου, γυρίσαμε όλο τον χώρο. Πάνω από 1600 στρέμματα. Στο master plan έχουν γήπεδο γκολφ, τρία ξενοδοχεία, μία μοναδική μαρίνα, ορειβατικό περίπατο κλπ Θα γίνει!».
Χθες, με τον επενδυτή κ. Αγγελιάδη και τους συνεργάτες του, που ετοιμάζουν την τεράστια επένδυση στην Αφάντου της Ρόδου, γυρίσαμε όλο τον χώρο. Πάνω από 1600 στρέμματα. Στο master plan έχουν γήπεδο γκολφ, τρία ξενοδοχεία, μία μοναδική μαρίνα, ορειβατικό περίπατο κλπ Θα γίνει! pic.twitter.com/C8qgz7ztrQ
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.