Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας: Η κυβέρνηση Τσίπρα είχε επιδείξει απόλυτη αδιαφορία για τη Σαμοθράκη

Πέτσας: Η κυβέρνηση Τσίπρα είχε επιδείξει απόλυτη αδιαφορία για τη Σαμοθράκη

Απάντηση στον Αλέξη Χαρίτση και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της Σαμοθράκης έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Απάντηση στον Αλέξη Χαρίτση και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της Σαμοθράκης έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο Στέλιος Πέτσας με ανακοίνωσή του αναφέρει πως η κυβέρνηση Τσίπρα είχε επιδείξει απόλυτη αδιαφορία για τη Σαμοθράκη.

«Αν ο κ. Χαρίτσης είχε μπει στον κόπο να διαβάσει τη σχετική κυβερνητική ενημέρωση, θα καταλάβαινε ότι η σύσκεψη της Δευτέρας έχει σκοπό να δώσει οριστικές λύσεις στα τεράστια προβλήματα που κληρονόμησε στη Σαμοθράκη η επί 4,5 χρόνια απόλυτη αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση για το θέμα.

«Θα είχε ενημερωθεί επίσης για τις άμεσες ενέργειες άρσης αποκλεισμού του νησιού. Οσο για το ποιος συνέχιζε αμέριμνος τις διακοπές του, φέτος και πέρυσι, ας ρωτήσει τον αρχηγό του», προσέθεσε αιχμηρά ο κ. Πέτσας.

Χαρίτσης: Μια εβδομάδα χρειάστηκε η «ευέλικτη» και «τεχνοκρατική» κυβέρνηση της Ν.Δ. για να συνεδριάσει για την Σαμοθράκη

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο κ. Χαρίτσης είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι χρειάζεται μια εβδομάδα για να συγκαλέσει μια σύσκεψη καθώς βρίσκεται σε διακοπές.

«Μια ολόκληρη εβδομάδα χρειάστηκε η «ευέλικτη» και «τεχνοκρατική» κυβέρνηση της Ν.Δ. για να συνεδριάσει για το ζήτημα της Σαμοθράκης. Μια εβδομάδα στην οποία η εικόνα της χώρα μας τραυματίστηκε, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες βίωσαν συνθήκες προσβλητικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια,» σημείωνε με ανακοίνωσή του νωρίτερα ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος στη Σαμοθράκη και την εξοργιστική απουσία της. Ο τουρισμός της χώρας και η ζωή των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν την επιστροφή της ΝΔ από τις παραλίες» τόνισε ο πρώην υπουργός Αλέξης Χαρίτσης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024