Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Τα προβλήματα στη Σαμοθράκη συνθέτουν αρνητικό σκηνικό

ΚΙΝΑΛ: Τα προβλήματα στη Σαμοθράκη συνθέτουν αρνητικό σκηνικό

Τα συνεχόμενα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης κατά την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, συνθέτουν ένα πλήρως αρνητικό σκηνικό, αναφέρει ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγκίδης

Τα συνεχόμενα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης επί πολλές ημέρες και κατά την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, συνθέτουν ένα πλήρως αρνητικό σκηνικό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγκίδης.

«Ο εγκλωβισμός επισκεπτών, η αβεβαιότητα εξεύρεσης οριστικής λύσης στο πρόβλημα, η σωρεία ακυρώσεων στις κρατήσεις, είχαν ως αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδων συνανθρώπων μας και καταστροφικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και καθημερινότητα του νησιού, που πριν λίγες μέρες δοκιμάστηκε και από την πύρινη λαίλαπα», σημειώνει.

Ο κ. Φραγκίδης τονίζει ότι είναι επιβεβλημένη η λήψη μέτρων για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων. «Η αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης δεν αρκεί. Χρειάζεται και η αποκατάσταση της εικόνας του νησιού μέσω της κατάλληλης εκστρατείας προβολής, ώστε οι απώλειες να είναι οι λιγότερες δυνατές. Η Πολιτεία και οι τοπικοί Φορείς οφείλουν να δράσουν συντονισμένα και αποτελεσματικά για τη σταθεροποίηση της κατάστασης, την ενίσχυση των πληγέντων, τον περιορισμό της οικονομικής βλάβης και την τόνωση του νησιού», επισημαίνει για να καταλήξει: «Επιπλέον, η βελτίωση του πλαισίου της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης των άγονων γραμμών είναι βασική προτεραιότητα».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024