Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει αργά το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των Συχαινών, πάνω από την Περιμετρική της Πάτρας.
Αμεση κινητοποίηση
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και αμέσως κινητοποίησε ισχυρή δύναμη με 23 πυροσβέστες,10 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα για την αντιμετώπισή της.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε έκταση με ξηρά χόρτα, χωρίς να απειλήσει κατοικίες, και η έγκυρη επέμβαση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν καθοριστική για τον έλεγχό της.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.