Συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας ένας 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στο πλαίσιο του αυτοφώρου και καθ’ ομολογίαν του, βίασε ένα 14χρονο κορίτσι.
Το συμβάν φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στη Δασιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr η 14χρονη είναι υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας και έκανε διακοπές στη Κέρκυρα με την οικογένεια της.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας και συνελήφθη ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 14χρονης.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.