Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Εκτός Παγκοσμίου και ο Νικολό Μέλι

Οριστικό: Εκτός Παγκοσμίου και ο Νικολό Μέλι

Ο Νικολό Μέλι δε θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ιταλίας στο Παγκόσμιο της Κίνας, αφού δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί πλήρως από το χειρουργείο που υποβλήθηκε στο γόνατό του

Άλλος ένας από τους ευρωπαίους αστέρες θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο της Κίνας, Μετά τους Αλεξέι Σβεντ, Γιαν Βέσελι, Μίλος Τεόντοσιτς, Πάου Γκασόλ και Τόμας Ερτέλ έρχεται να προστεθεί στη λίστα αυτήν και ο Νικολό Μέλι.

Ο πρώην φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε και νυν παίκτης των Νιου Ορλίνς Πέλικανς υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο πονεμένο του γόνατο στις 27 Ιουνίου και όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία της Ιταλίας δε θα προλάβει να αποθεραπευτεί εγκαίρως για το μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ρόλο φαίνεται να έπαιξε και η νέα ομάδα του, οι Πέλικανς, αλλά ποιος μπορεί να τους αδικήσει όταν θέλουν να διαφυλάξουν μια επένδυσή τους, όπως άλλωστε είχε συμβεί και με τον Γιάννη και τους Μπακς στο παρελθόν.

Όπως και να έχει ο κόουτς Σακέτι έχει πλέον στη διάθεσή του 15 παίκτες τους οποίους θα τους δούμε σε λίγες ημέρες του τουρνουά Acropolis που θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα είναι οι εξής:

Αβούντου Αμπάς, Μπρίαν Σακέτι, Λούκα Βιτάλι, Πιέτρο Αραντόρι, Μάρκο Μπελινέλι, Πολ Μπίλιγκα, Τζεφ Μπρουκς, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Τζίτζι Ντατόμε, Άριελ Φίλοϊ, Ντανίλο Γκαλινάρι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντάνιελ Χάκετ, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Αμεντέο Τεσιτόρι.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024