
Η Δαλάκα με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη
Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση της νικήτριας του τρίτου κύκλου του Survivor.
Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα και επισκέφθηκε την Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί. Μάλιστα στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η αθλήτρια και μεγάλη νικήτρια του ελληνοτουρκικού Survivor ποζάρει φορώντας μαντίλα.
Η απόφασή της αυτή δίχασε τους followers της. Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα προχώρησε στην κίνηση αυτή για να ευχαριστήσει τους πολυάριθμους Τούρκους followers της.
Άλλοι πάλι πιο ρομαντικοί θεώρησαν ότι η Κατερίνα βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, για να συναντηθεί με τον Ατακάν Ισίκτουταν. Πρόκειται φυσικά για τον συμπαίκτη της στο Survivor με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, με πολλούς να θεωρούν ότι ένα ειδύλλιο δημιουργήθηκε ανάμεσά τους.
Εξάλλου, και ο Ατακάν ανέβασε φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη σε stories του στο Instagram. Οι δύο τους εξακολουθούν να έχουν επαφή μετά το παιχνίδι και παραμένουν – όπως λένε – μόνο φίλοι.
- Σκουριές: Στην τελική ευθεία για παραγωγή η επένδυση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα
- Αφρικανική σκόνη: Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα – Χάρτης με τις περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
- Κρήτη: «Η ζωή μου σταμάτησε στις 20-10-2023»- Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου

