Μασούρας: «Θέλω να δίνω το 100%, είμαστε καλά προετοιμασμένοι»
Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην Τουρκία για τον Ολυμπιακό, Γιώργος Μασούρας, είπε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη (13/8, 21:30) ότι οι ερυθρόλευκοι είναι καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα με την Μπασακσεχίρ
Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπασακσεχίρ στην Τουρκία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, σκοράροντας το μοναδικό γκολ που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα play offs στους ερυθρόλευκους.
Ο Έλληνας εξτρέμ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου των ερυθρόλευκων εν όψει της ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης αύριο Τρίτη (13/8, 21:30) και δήλωσε τα εξής:
«Θέλω να δίνω το 100% και μόνο αυτό μπορώ να υποσχεθώ».
Όσον αφορά την πίεση του «πρέπει» που έχουν οι ερυθρόλευκοι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Είναι κάτι που καλούμαστε εμείς οι παίκτες να το διαχειριστούμε. Ειδικά εμείς που φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς, όμως».
Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν είναι είναι δύο κομβικοί παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Τα δεδομένα αναφορικά με το αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρ.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]