Ο Αργεντινός άσος που συνεχίζει απτόητος και θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας παρότι βρίσκεται πλέον στα 39 υποκλίθηκε στον μεγάλο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και της Γαλανόλευκης.
Ο Σκόλα είναι ο… τελευταίος των Μοϊκανών, σε μια σπουδαία φουρνιά παικτών της «αλμπισελέστε» έπειτα από την απόσυρση των Τζινόμπιλι, Νοτσιόνι και Πριχιόνι.
Ο πολύπειρος άσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής, τόνισε πως ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή!
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.