Η K-pop μουσική διεισδύει στην αμερικανική τηλεόραση.

Το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς του HBO «Euphoria» με μία μικρή έκπληξη για τους θαυμαστές των superstar από τη Νότια Κορέα, BTS. Το τραγούδι με τον ίδιο τίτλο «Euphoria» του Jungkook, μέλους των BTS ακούστηκε στην τηλεοπτική σειρά.

Το τραγούδι ήταν η μουσική υπόκρουση ρομαντικής σκηνής μεταξύ των Ethan & Kat, ρόλους που ερμηνεύουν ο Όστιν Έιμπραμς και η Μπάρμπι Φερέιρα.

Οι θαυμάστριες των BTS, οι πιστές ARMY, έσπευσαν να καταγράψουν την ιστορική στιγμή και να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενόψει της μετάδοσης του επεισοδίου της σειράς «Euphoria» ο παραγωγός και συνδημιουργός του τραγουδιού DJ Swivel ανακοίνωσε τι πρόκειται να συμβεί.

“Ποιος βλέπει «Euphoria» σήμερα! ARMY, μπορεί να υπάρξει μία μικρή έκπληξη» έγραψε στο Twitter.

Το «Euphoria» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο στο άλμπουμ των BTS, «Love Yourself: Answer» και είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της τάσης να χρησιμοποιούνται K-pop μελωδίες σε αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, σύμφωνα με το NME.

Το 2016 σε ένα επεισόδιο της σειράς «Family Guy» με τίτλο ‘Candy, Quahog Marshmallow’ ακούστηκε το ‘Touch My Body’ του νοτιοκορεατικού γυναικείου συγκροτήματος Sistar, ενώ το ‘Lucifer’ από το boyband SHINee ακούστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς του Fox με το ίδιο όνομα, το 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας