Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωρικάκος για Novartis: Οι Έλληνες θέλουν να μάθουν ποιος έστησε την σκευωρία

Θεοδωρικάκος για Novartis: Οι Έλληνες θέλουν να μάθουν ποιος έστησε την σκευωρία

«Αποδείχθηκε ότι η υπόθεση Νovartis ήταν μία στημένη, χυδαία σκευωρία», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος

«Αποδείχθηκε ότι η υπόθεση Νovartis ήταν μία στημένη, χυδαία σκευωρία σε βάρος συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων και για συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την απόφαση να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση που αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Επειδή αποδείχθηκε ότι είναι σκευωρία, οι Έλληνες θέλουν να μάθουν την αλήθεια για το ποιος έστησε την σκευωρία», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα.

Όσον αφορά στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο Τάκης Θεοδωρικάκος σχολίασε «Ψάχνεται για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει, δεν νομίζω ότι έχει βρει τον πολιτικό βηματισμό του γιατί δεν έχει ξεπεράσει τον αιφνιδιασμό των εκλογών στις οποίες υποχρεώθηκε να πάει και δεν έχει ξεπεράσει και το σοκ της ήττας. Οι πρώτες του εικόνες θυμίζουν έναν Τσίπρα βγαλμένο από το παρελθόν και κρατάει τις αναμνήσεις άλλων εποχών οι οποίες δεν είναι θετικές για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και πέρα ούτε για την πορεία της χώρας».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024