Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μποτρίνι: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μετά την καταγγελία για βασανιστήρια

Μποτρίνι: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μετά την καταγγελία για βασανιστήρια

Όλα ξεκίνησαν όταν το φως της δημοσιότητας είδε η καταγγελία ενός 19χρονου σπουδαστή που έκανε πρακτική άσκηση σε εστιατόριο της Κέρκυρας, ο ίδιος υπέστη βασανιστήρια για να… μάθει να μαγειρεύει.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο γνωστός σεφ Έκτορα Μποτρίνι, με αφορμή την καταγγελία μαθητευόμενου μάγειρα για βασανισμούς σε εστιατόριό του.

Η καταγγελία του 19χρονου

Όλα ξεκίνησαν όταν το φως της δημοσιότητας είδε η καταγγελία ενός 19χρονου σπουδαστή, που έκανε πρακτική άσκηση σε εστιατόριο της Κέρκυρας, ο ίδιος υπέστη βασανιστήρια για να… μάθει να μαγειρεύει.

Όπως κατήγγειλε λοιπόν ο ίδιος,ο υπεύθυνος κουζίνας του εν λόγω εστιατορίου ασκούσε συστηματικά εναντίον του σωματική και λεκτική βία, με αποκορύφωμα συνεχή περιστατικά την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Ο υπεύθυνος κουζίνας του, σύμφωνα με τις αναφορές του σπουδαστή, πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του, του προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, τον εξύβριζε ενώ του κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι.

Τι ανέφερε ο Εκτορας Μποτρίνι

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και τηλεοπτικός σεφ, Εκτορας Μποτρίνι τοποθετήθηκε δημοσίως τόσο μέσω Instagram όσο και κάνοντας δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει.

Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες», ανέφερε ο ίδιος, ενώ δημοσίευσε και την ακόλουθη φωτογραφία στο Instagram.

Ωστόσο μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ο Έκτορας Μποτρίνι μέσω ανακοίνωσης του ανέφερε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του 19χρονου σπουδαστή που προχώρησε σε αυτές τις ψευδείς σύμφωνα με τον σεφ καταγγελίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της η επιχείρηση του Εκτορα Μποτρίνι

«Περιήλθε σε γνώση της επιχείρησης , η καταγγελία του μαθητευόμενου μάγειρα Στέφανου Νικόπουλου για την ύπαρξη διαπληκτισμού με άλλον μάγειρα του εστιατορίου μας στην Κέρκυρα, η οποία οδήγησε κατά τους ισχυρισμούς του πρώτου , σε σωματικές

του βλάβες . Η πλευρά του καταγγελλόμενου μάγειρα αρνείται και αποκρούει ως αναληθείς τις κατηγορίες που εμπεριέχονται στην καταγγελία , επιφυλασσόμενη των δικαιωμάτων της και ιδίως της αστικής και ποινικής καταδίκης του καταγγέλλοντος. Η υπόθεση έχει αχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης , η οποία θα αποφανθεί στο μέλλον. Η διεύθυνσή μας , με αφορμή το περιστατικό αυτό , το οποίο θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ των εργαζομένων οποιασδήποτε επιχείρησης , θα λάβει τα δέοντα μέτρα.

Στην εν λόγω καταγγελία , εμπεριέχονται επιπλέον ψευδείς αναφορές σχετικά με την διεύθυνση της επιχείρησής μας , οι οποίες ως συκοφαντικές και δυσφημιστικές μας προκαλούν ζημία. Δηλώνουμε ότι για το λόγο αυτό , θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη» αναφέρει η επιχείρηση του Έκτορα Μποτρίνι μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Ηλία Πλασκασοβίτη και προσθέτει:

«Επίσης διάφοροι , υιοθετούν και αναπαράγουν άκριτα το περιεχόμενο της καταγγελίας , δίδοντας μάλιστα άλλοτε διαφορετική διάσταση από αυτή που έχει , με γενικεύσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και άλλοτε αλλοιώνοντας την πραγματικότητα ,προσπαθώντας να προκαλέσουν συνειρμικές αναφορές με άλλες υποθέσεις ή καταστάσεις , με τρόπο άκρως συκοφαντικό και προσβλητικό , τόσο για την επιχείρησή μας , όσο και για το πρόσωπο του κου Έκτορα Μποτρίνι , στους οποίους προκαλείται ζημία.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024