Τις… καυτές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο η θερμική κάμερα της ομάδας Up Drones.

Συγκεκριμένα, η ομάδα, η οποία είναι γνωστή για τις συγκλονιστικές λήψεις της με drones έκανε μια πειραματική πτήση στα γυάλινα κτίρια – γίγαντες της Λεωφόρου Κηφισίας, για να δει την «συμπεριφορά τους» κάτω από τον καυτό ήλιο.

Στο βίντεο επιχειρούν να δείξουν την θερμοκρασία που αναπτύσσεται σε οδόστρωμα, αλλά και εμβληματικά γυάλινα κτίρια, στη Λεωφόρο Κηφισίας,

Όπως καταγράφει η ομάδα, την καλύτερη συμπεριφορά επέδειξαν το μέγαρο του ΟΤΕ, όπου η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε στο θερμικό αποτύπωμα τους 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά και το εμπορικό κέντρο της περιοχής, όπου, παρά την γυάλινη οροφή του και σε αυτό η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Κλασικά, το οδόστρωμα για άλλη μια φορά έδωσε υψηλές θερμοκρασίες περίπου 60 βαθμών Κελσίου, καθώς και οι μονάδες κλιματισμού στις ταράτσες, όπου η θερμοκρασία έφτασε τους 70 βαθμούς Κελσίου.

Το Atrina που είναι και το τρίτο ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα από την βορεινή πλευρά του έδωσε θερμοκρασίες περίπου 35 βαθμών Κελσίου, ενώ στη νότια πλευρά του η θερμοκρασία έφτασε και ξεπέρασε τους 75 βαθμούς Κελσίου, μετατρέποντας το σε μια γιγάντια θερμάστρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο