Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναόμι Κάμπελ: Πώς παραμένει αψεγάδιαστη στα 49 της

Ναόμι Κάμπελ: Πώς παραμένει αψεγάδιαστη στα 49 της

Η γυναίκα που έδωσε νόημα στον όρο «supermodel»

Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 15 και καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο διάσημα και περιζήτητα μοντέλα του κόσμου για τη δεκαετία του ’90, δίνοντας νόημα στον όρο «supermodel». Περίπου 30 χρόνια μετά, η 49χρονη πλέον Ναόμι Κάμπελ, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την εξωπραγματική ομορφιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας προσέχει πολύ την εμφάνισή της και με περισσότερα από 33 χρόνια καριέρας στο μόντελινγκ έχει μάθει πώς να διατηρείται σε φόρμα.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Ομορφιά

Το σούπερ μόντελ έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα μυστικά της για αψεγάδιαστο δέρμα και η αλήθεια είναι πως μπορούμε εύκολα να τα αντιγράψουμε.

Όπως έχει πει, λοιπόν, πλένει δύο φορές την ημέρα το πρόσωπό της και για την αφαίρεση του μακιγιάζ της τής αρέσει να χρησιμοποιεί αμυγδαλέλαιο, το οποίο παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα της.

Αποφεύγει να βάφεται σε καθημερινή βάση για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα της, αλλά καθημερινά φροντίζει τα φρύδια της, έτσι ώστε να έχουν το σωστό σχήμα.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Για την περιποίηση του σώματός της κάνει απολέπιση τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και φροντίζει τακτικά τα νύχια των χεριών και των ποδιών της με μανικιούρ και πεντικιούρ.

Διατροφή

Τo 2013 είχε δεχτεί έντονη κριτική για την ακραία δίαιτα στην οποία είχε υποβληθεί πριν από μια επίδειξη μόδας. Ωστόσο, μεγαλώνοντας άφησε και αυτήν την κακή συνήθεια στο παρελθόν και πλέον φροντίζει να τρέφεται υγιεινά.

Η καθημερινή της συνήθεια είναι να πίνει μόλις ξυπνήσει ζεστό νερό με λεμόνι και στη συνέχεια ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Ακολουθεί μια χορτοφαγική διατροφή, επειδή την κάνει να νιώθει πιο ανάλαφρη, επομένως η διατροφή της έχει ως επίκεντρο τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μάλιστα, έχει αδυναμία στους πράσινους χυμούς και πίνει κάθε μέρα 2-3 ποτήρια για να αυξήσει την ενέργειά της κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε γενικές γραμμές έχει δηλώσει ότι φροντίζει τον εαυτό της, προσπαθεί να ελέγχει το τι βάζει στο σώμα της, απέχει από τη ζάχαρη και πίνει πολύ νερό. Πλέον δεν είναι τόσο αυστηρή με τη διατροφή της και επιτρέπει στον εαυτό της λίγη σοκολάτα και πατατάκια μερικές φορές, αφού θεωρεί πως πρέπει να επιτρέπουμε τα μικρά πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Fitness

Η Ναόμι Κάμπελ ακόμα και στα 49 της χρόνια διατηρεί το σώμα της εντυπωσιακά καλλίγραμμο, και αυτό δεν είναι φυσικά τυχαίο.

Η Κάμπελ έχει μεγάλη αδυναμία στο μποξ, το οποίο αποτελεί έναν τρόπο να γυμναστεί και να εκτονωθεί. Κι άλλα μοντέλα είναι fans του μποξ, όπως η Αντριάνα Λίμα και η Τζίτζι Χαντίντ, αφού αυτό το είδος γυμναστικής καίει πολλές θερμίδες και γυμνάζει όλο το σώμα.

Παράλληλα, με κάθε ευκαιρία μπαίνει στο στούντιο γυμναστικής και χρησιμοποιεί όργανα που στοχεύουν σε όλες τις μυϊκές ομάδες, πάντα με την καθοδήγηση του προσωπικού της γυμναστή. Κάνει, λοιπόν, διατάσεις, προβολές, σχοινάκι και σηκώνει ελαφριά βάρη.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024