Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ομάδα της Νορβηγίας κέρδισε στο Longines FEI Jumping Nations Cup

Η Ομάδα της Νορβηγίας κέρδισε στο Longines FEI Jumping Nations Cup

Διεξήχθη στο Μαρκόπουλο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Δεύτερη ήρθε η Ομάδα της Πορτογαλίας και αυτές οι δύο χώρες προκρίθηκαν για τους πολυ-αναμενόμενους Τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών Longines FEI Jumping Nations Cup™ στη Βαρκελώνη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, οι Τελικοί του  Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών Longines FEI Jumping Nations CupTM Division 2 έλαβαν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Athens Equestrian Festival 2019 που έγινε στο Μαρκόπουλο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Σαν Title Partner και Επίσημος Χρονομέτρης της σειράς των αγώνων, η Ελβετική φίρμα ρολογιών Longines χρονομέτρησε τη νίκη της Ομάδας Νορβηγίας στον κορυφαίο αγώνα του Κυπέλλου Longines FEI Jumping Nations CupTM της Ελλάδας. Η Ομάδα της Πορτογαλίας τερμάτισε δεύτερη μετά από την Ομάδα της Νορβηγίας. Την Παρασκευή, η Longines είχε επιπλέον τη χαρά να παρουσιάσει το μεγάλο βραβείο του Longines Grand Prix των Αθηνών, που κέρδισε  o Πορτογάλος Rodrigo Giesteira Almeida  με τo άλογο Kafka V. Επιπλέον, η εταιρεία που έχει για σήμα της τη γνωστή φτερωτή κλεψύδρα, παρουσίασε το Επίσημο Ρολόι του αγώνα, ένα μπλε μοντέλο από τη συλλογή The Longines Master Collection, το οποίο συνδυάζει την κλασική κομψότητα και υπεροχή, προς μεγάλη χαρά των ενθουσιωδών φίλων της τέχνης της ωρολογοποιίας.

Από τις 25-28 Ιουλίου, η Longines είχε τη χαρά και την υπερηφάνεια να συμμετέχει στον πιο σημαντικό διεθνή ιππικό αγώνα της Ελλάδας, το Αthens Equestrian Festival 2019, που έλαβε χώρα στο εμβληματικό στάδιο του Μαρκόπουλου, το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Ο κορυφαίος αγώνας του διημέρου, το Κύπελλο Longines FEI Jumping Nations CupTM της Ελλάδας, κέρδισε η Ομάδα της Νορβηγίας που αποτελούνταν από τους τέσσερις Ιππείς της, Victoria Gullisken με τον Papa Roach,  Hege Tidemandsen με τον Carvis, Johan Sebastian Gulliksen με τον Exit of Ice Z και Geir Gulliksen με τον Gin Chin van het Lindehof. Οι θέσεις στο βάθρο συμπληρώθηκαν από την Ομάδα της Πορτογαλίας και την Ομάδα της Πολωνίας. Έτσι, η ομάδα της Νορβηγίας που ήρθε πρώτη και η ομάδα της Πορτογαλίας που ήρθε δεύτερη εξασφάλισαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον πολύ-αναμενόμενο Τελικό που θα λάβει χώρα στις 3 – 6 Οκτωβρίου 2019 στο Real Club de Polo της Βαρκελώνης. Επιπλέον, οι μεγάλοι νικητές θα διαγωνισθούν στο Ευρωπαϊκό Division 1 για την επόμενη σεζόν.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, η Longines συμμετείχε σε ακόμα έναν σημαντικό αγώνα, το Longines Grand Prix των Αθηνών, το οποίο κέρδισε ο Πορτογάλος Rodrigo Giesteira Almeida  με τoν Kafka V.  Ο Πολωνός Wojcech  Wolcianec  και o  Chintablue τερμάτισαν δεύτεροι μπροστά από τον Νορβηγό Geir  Guliksen και τoν Gin Chin. Η Ελβετική μάρκα ωρολογοποιίας είχε τη χαρά να προσφέρει στους νικητές και των δύο  αγώνων, κομψά ρολόγια Longines σαν επιβράβευση των σπουδαίων επιδόσεών τους.

Κατά τη διάρκεια του event – το οποίο συγκέντρωσε χιλιάδες θεατών στη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του – η Longines με υπερηφάνεια παρουσίασε το Επίσημο Ρολόι, ένα μοντέλο της συλλογής Longines Master Collection, το οποίο διαθέτει μπλε καντράν και ανοξείδωτο ατσάλινο μπρασελέ. Αυτές οι μοντέρνες χρωματικές παραλλαγές είναι τέλεια εναρμονισμένες με το κλασικό και διακριτικό πνεύμα αυτής της συλλογής, ενώ κυκλοφορούν σε αρκετές διαφορετικές διαστάσεις, έτσι ώστε και οι άντρες και οι γυναίκες να μπορούν να βρουν το ρολόι που ταιριάζει καλύτερα στον καρπό τους.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024