Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χάιντι Κλουμ παντρεύεται στην θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση

Η Χάιντι Κλουμ παντρεύεται στην θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση

Το μοντέλο και ο μουσικός θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης στο Κάπρι της Ιταλίας, πάνω στο κατάστρωμα του θρυλικού σκάφους.

Φουντώνουν οι φήμες πως η Χάιντι Κλουμ και ο σύζυγός της Τομ Κάουλιτζ θα παντρευτούν για δεύτερη φορά το Σαββατοκύριακό στην θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γερμανικού RTL, το μοντέλο και ο μουσικός θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης στο Κάπρι της Ιταλίας, πάνω στο κατάστρωμα του θρυλικού σκάφους.

Δεν είναι ακόμη γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καλεσμένοι θα είναι περίπου 120 άτομα, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και οι οικογένειές τους.

Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο ενώ θα ακολουθήσει και φαντασμαγορικό πάρτι.

Σημειώνεται πως το πολυτελές σκάφος από το οποίο είχαν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ-σετ βρισκόταν στον Πόρο πριν λίγες μέρες.

Christina O: Το πλωτό παλάτι που Αριστοτέλης Ωνάσης υπεραγαπούσε

H θαλαμηγός «Cristina O» ήταν το πλωτό παλάτι του Ωνάση από το 1954 ως το 1975 ενώ μετά το θάνατο του η Χριστίνα τη χάρισε στο ελληνικό δημόσιο.

Ωστόσο η Ελλάδα το άφησε ανεκμετάλλευτο μέχρι που το 1998 αγοράστηκε από τον φίλο της οικογενείας Ωνάση και εφοπλιστή Γιάννη Παπανικολάου.

Ο Παπανικολάου ξεκίνησε την πλήρη ανακαίνιση του πλοίου η οποία ολοκληρώθηκε το 2001 και από τότε η θαλαμηγός ταξιδεύει τους επισκέπτες της προσφέροντας τους πολυτέλεια και αναψυχή! Ο ιδιοκτήτης της είναι πολύ περήφανος για την διατήρηση του πλωτού θρύλου και ο λόγος που τον οδήγησε στην επένδυση αυτή ήταν οι ένδοξες μέρες που έζησε στο πλοίο προσκεκλημένος του Έλληνα κροίσου, όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024