Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ASAP Rocky: Θαυμάστρια απείλησε να ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσινγκτον

ASAP Rocky: Θαυμάστρια απείλησε να ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσινγκτον

Ο ράπερ ASAP Rocky κρατείται στη σουηδική πρωτεύουσα από τις 3 Ιουλίου

Θαυμάστρια του ράπερ ASAP Rocky (A$AP Rocky) συνελήφθη καθώς φέρεται να απείλησε ότι θα ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Page Six, το οποίο επικαλείται αναφορά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, η ύποπτη, η οποία ταυτοποιήθηκε ως Ρεμπέκα Κάντερ (Rebecca Kanter), την περασμένη Τρίτη τοποθέτησε μια τσάντα κοντά στην είσοδο της πρεσβείας, έριξε υγρό από ένα γυάλινο ποτήρι Coca Cola στην πόρτα και φώναξε: «Θα ανατινάξω αυτό το ….».

Την επόμενη μέρα, η Κάντερ επέστρεψε στην πρεσβεία και άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό και να αναφέρεται στον Αμερικανό ράπερ, ASAP Rocky, ο οποίος κρατείται από τις αστυνομικές αρχές στη Σουηδία. Αρνούμενη να εγκαταλείψει την πρεσβεία της Σουηδίας τέθηκε υπό κράτηση από μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών.

https://www.instagram.com/p/BzbIhwynW1T/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bw5KW_4HskA/?utm_source=ig_web_copy_link

Μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η Κάντερ κατηγορείται για καταστροφή περιουσίας και παράνομη είσοδο.

Η θαυμάστρια φαίνεται να επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του ράπερ ASAP Rocky από τις σουηδικές αρχές. Ο ράπερ κατηγορείται για βίαιη επίθεση στη διάρκεια επεισοδίου στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου.

Ο ASAP Rocky κρατείται στη σουηδική πρωτεύουσα από τις 3 Ιουλίου. Ο Αμερικανός ράπερ, ο οποίος είχε μεταβεί στη Σουηδία για συναυλία, έχει δηλώσει επανειλημμένως την αθωότητά του, δημοσιεύοντας βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο από το επεισόδιο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος και οι συνοδοί του ζητούν επανειλημμένα από δύο άνδρες να σταματήσουν να τους ακολουθούν.

Η σύλληψη του διάσημου rapper έγινε μετά την κυκλοφορία βίντεο από άλλους χρήστες των social media που απεικονίζει τον A$AP Rocky μαζί με τους συνοδούς του να γρονθοκοπούν και να κλοτσούν έναν άνδρα.

Ο Σουηδός εισαγγελέας Ντάνιελ Σούνεσον ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός ράπερ ASAP Rocky θα διωχθεί για επίθεση και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

https://www.instagram.com/p/Bv2IXdTn4Y1/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024