Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ένας κακός, φανταστικός φίλος
Ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ, γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και της Μαρία Σράιβερ πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία τρόμου "Daniel Isn’t Real"
Ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ, γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και της Μαρία Σράιβερ πρωταγωνιστεί στην ταινία τρόμου “Daniel Isn’t Real” σε σκηνοθεσία Άνταμ Ίτζιπτ Μόρτιμερ.
Στην ταινία βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μπράιαν ΝτεΛιου “In This Way I Was Saved” ο ηθοποιός υποδύεται τον Ντάνιελ φίλο – αποκύημα φαντασίας που τρομοκρατεί τον Μάιλς Ρόμπινς (Λούκας).
Ο Μάιλς Ρόμπινς ενσαρκώνει έναν προβληματικό πρωτοετή στο κολέγιο, τον Λούκας, που βιώνει ένα βίαιο οικογενειακό τραύμα και για να αντιμετωπίσει την κατάσταση επαναφέρει στο προσκήνιο τον φανταστικό φίλο των παιδικών του χρόνων, τον Ντάνιελ.
Εξαιρετικά χαρισματικός στην αρχή ο Ντάνιελ κάνει το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει τον Λούκας να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, προτού τα πράγματα πάρουν μία άσχημη τροπή και ο Λούκας βρεθεί στα όρια της λογικής, καθώς χάνει τον έλεγχο του νου και της ψυχής του.
“Ο Ντάνιελ έπρεπε να είναι ένας απίστευτα όμορφος και χαρισματικός νεαρός άνδρας, ο οποίος είναι επίσης μοχθηρός και ο ηθοποιός έπρεπε να αναδείξει όλα τα μυστικά και τα μυστήρια που αποκαλύπτονται για τον χαρακτήρα. Ο Πάτρικ έχει τα απίστευτα γονίδια και αυτοπεποίθηση και τεχνικές γνώσεις για την κάμερα που του επιτρέπει να είναι ελεύθερος και περίεργος και σέξι”, δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας στο Entertainment Weekly.
https://www.instagram.com/p/ByA7yOrHj5P/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/ByQoFKGHKEb/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BxsVO8XHsqn/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BxDE4g6n2Ig/?utm_source=ig_web_copy_link
Ο γιος του ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και της δημοσιογράφου, συγγραφέα, Μαρία Σράιβερ της δυναστείας των Κένεντι, Πάτρικ, εργάστηκε ως μοντέλο και σε ηλικία 15 ετών είχε τη δική του σειρά ενδυμάτων.
Ο πρώτος του ρόλος σε ταινία ήταν μαζί με την Μπέλα Θορν στο ρομαντικό δράμα “Midnight Sun” το 2018.
Το “Daniel Isn’t Real” προβλήθηκε στο φετινό South by Southwest Festival και αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου του 2019.
Δείτε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ:
https://www.youtube.com/watch?v=5MRcPjtUHPk
- Μία σύλληψη για τη φωτιά στο Καλοχώρι – Τι υποστήριξε ο 70χρονος
- ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα μηδέν – Παραιτήσεις, συγκρούσεις και το εντελώς αβέβαιο μέλλον
- Συρία: Συνελήφθη ο πυρήνας που βρίσκονταν πίσω από την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- Ραγδαία αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων παγκοσμίως
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Η «απόδραση» της Νταϊάνα: Τα παιδιά, ο Ντόντι και το σχέδιο Μαλιμπού
- Ο Τραμπ επέπληξε δημόσια τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αλλά στο παρασκήνιο ήταν διαφορετικά – Τι άλλαξε πριν φύγει;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442