Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Ρίζεσπορ ανακοίνωσε Χατζηϊσαΐα με Ζορμπά

H Ρίζεσπορ ανακοίνωσε Χατζηϊσαΐα με Ζορμπά

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χατζηισαΐας ανακοινώθηκε από τη Ρίζεσπορ με την τουρκική ομάδα να τον παρουσιάζει με συρτάκι

Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας παρουσιάστηκε με ένα εντυπωσιακό βίντεο από τη Ρίζεσπορ, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της…συρτάκι.

Ο 26χρονος στόπερ θα γίνει κάτοικος Τουρκίας για τα επόμενα 3 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ο Έλληνας αμυντικός αποχωρεί οριστικά από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκε από το 2016. Ο κύκλος του Χατζηϊσαΐα έκλεισε, έχοντας στο ενεργητικό του μόλις 8 συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Το 2017 δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, όπου και ξεχώρισε, μετρώντας 55 συμμετοχές. Εκτός από τους Περιστεριώτες, έχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο το διάστημα 2014-2016.

Λίγο αργότερα ήρθε και επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Δημήτρη Χατζηισαΐα στη Ρίζεσπορ. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήρθε τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2016 με μεταγραφή από τον Πανιώνιο. Παρέμεινε στην ομάδα για ενάμιση χρόνο παίζοντας σε 10 παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο. Το φετινό καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας και λίγο πριν αυτή ολοκληρωθεί ο Χατζηισαΐας παίρνει μεταγραφή στη Ρίζερσπορ. Ευχαριστούμε Δημήτρη και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας σου!»

Δείτε το βίντεο με τον Ζορμπά:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024