Ένα πολύ όμορφο βίντεο, από την αναμέτρηση με την ΑΕ Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια η ΠΑΕ Άρης.
Συγκεκριμένα κατέγραψε το σόου που έγινε με τους προβολείς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με λήψη από drone.
«Όταν μιλάς από ψηλά, μοιάζει το Κλεάνθης Βικελίδης με ζωγραφιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.