Ο Ρουβίκωνας απαντά στη σύλληψη του ηγετικού στελέχους: Αλληλεγγύη στον σύντροφο
«Κανείς, ποτέ, κανένα καθεστώς, όσο καταπιεστικό και “αντιδημοκρατικό” κι αν ήταν δεν απαγόρευσε την “ελευθερία του λόγου” όταν αυτή δεν στρέφονταν εναντίον του» αναφέρει κείμενο που αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφορικά με τη δίωξη του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα
«Κανείς, ποτέ, κανένα καθεστώς, όσο καταπιεστικό και “αντιδημοκρατικό” κι αν ήταν δεν απαγόρευσε την “ελευθερία του λόγου” όταν αυτή δεν στρέφονταν εναντίον του» αναφέρει κείμενο που αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφορικά με τη δίωξη του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα.
«Αλληλεγγύη στον σύντροφο Γιώργο Καλαϊτζίδη που δικάζεται τη Δευτέρα 29/7 και σε όσους με θάρρος σηκώνουν κεφάλι» καταλήγει ο η αναρχική συλλογικότητα.
Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα έγινε λίγο μετά την επίθεση κατά του ΣΕΒ με μπογιές και την ανάρτησή του Καλαϊτζίδη που απειλούσε για επιθέσεις σε τουριστικά σημεία.
Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, σε κείμενο που ανέβηκε στο Facebook από άλλο προφίλ, αλλά με την υπογραφή του, ανέφερε πως η επίθεση στο ΣΕΒ ήταν μία από τις πολλές που έχουν ετοιμάσει και απείλησε πως θα επιτεθούν ξανά, αν η κυβέρνηση ακολουθήσει την «μηδενική ανοχή» όπως έχει τονίσει, για τέτοια φαινόμενα.
Σημειώνεται ότι ο Καλαϊτζίδης συνελήφθηγια ηθική αυτουργία για την επίθεση με μπογιές στον ΣΕΒ και για προτροπή σε παράνομες πράξεις.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων