Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Καρεμπέ μιλάει για την επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Καρεμπέ μιλάει για την επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε σε φιλικό παιχνίδι πριν από λίγες μέρες τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο θέμα και για τους φίλους της αγγλικής ομάδας και πολλά μέσα ενημέρωσης έστειλαν απεσταλμένους στην Αθήνα για να καλύψουν το γεγονός

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε σε φιλικό παιχνίδι πριν από λίγες μέρες τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο θέμα και για τους φίλους της αγγλικής ομάδας και πολλά μέσα ενημέρωσης έστειλαν απεσταλμένους στην Αθήνα για να καλύψουν το γεγονός.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι και ο μεγαλομέτοχος της Φόρεστ και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία και για τους Άγγλους. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ιστοσελίδα nottinghampost.com φιλοξενεί πολύ μεγάλο αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, κάνοντας εκτενή αναφορά στα όσα έχει πετύχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τις επιτυχίες στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και στις πολλές πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο ηγέτης του Ολυμπιακού σε μεγάλα κοινωνικά θέματα.

Με τίτλο «O,τι αγγίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται πάντα επιτυχία», ο δημοσιογράφος Πολ Τέιλορ αναφέρεται στις μεγάλες επιτυχίες που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και στα όσα έχει προσφέρει σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Χρήζει, επίσης, ιδιαίτερης μνείας ότι ο Πολ Τέιλορ έχει μιλήσει με τον Κριστιάν Καρεμπέ και παράλληλα παρουσιάζει την αίσθηση που του δημιουργήθηκε για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τις μέρες που έμεινε στην χώρα μας.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024