Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : «Σφήνα» της Μίντλεσμπρο για τον Λούκας Μπογέ

ΑΕΚ : «Σφήνα» της Μίντλεσμπρο για τον Λούκας Μπογέ

Αυξάνεται ο ανταγωνισμός για την ΑΕΚ, με τους Ιταλούς να αποκαλύπτουν επαφές της Μίντλεσμπρο με την Τορίνο για τη μεταγραφή του Λούκας Μπογέ

Εκτός από την ΑΕΚ και την Εστουδιάντες, μία ακόμα ομάδα φέρεται να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του Λούκας Μπογέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Μίντλεσμπρο εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Τορίνο.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα τονίζουν ότι η βρετανική ομάδα βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την «γκρανάτα» και επισημαίνουν ότι είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Λατινοαμερικάνου άσου.

Καθοριστικό ρόλο, πάντως, θα παίξει η επιθυμία του Λούκας Μπογέ, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη μεταγραφή του. Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά για να γυρίσει στην Ενωση θα πρέπει πρώτα να ρίξει τις απαιτήσεις της η Τορίνο.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πέρσι αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε 1.605 λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιό του Λούκας Μπογέ με την Τορίνο λήγει το καλοκαίρι του 2020, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρον έχουν δείξει και αρκετές μικρομεσαίες της Ιταλίας.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024