Damselfrau: Ιδιαίτερες μάσκες από καθημερινά υλικά
Για εκείνη, η μάσκα είναι ένας τόπος όπου διάφορα στοιχεία συναντώνται ως σύνθεση
Η καλλιτέχνης Magnhild Kennedy, γνωστή ως Damselfrau, ασχολείται με τις μάσκες ως αυτόνομα έργα τέχνης καθώς και με τα «αντικείμενα δράσης» (αξεσουάρ). Για εκείνη, η μάσκα είναι ένας τόπος όπου διάφορα στοιχεία συναντώνται ως σύνθεση.
Οι δημιουργίες της Damselfau είναι κατασκευασμένες από υλικά που βρίσκονται στο δρόμο ή που στο παρελθόν άνηκαν σε άλλα άτομα. Έχει χρησιμοποιήσει λεπτές δαντέλες, που λάτρευε η Νορβηγίδα συγγραφέας Camilla Collett από το δέκατο ένατο αιώνα, τρίχες από γκέισα 200 ετών καθώς και καθημερινά πράγματα που μπορεί να βρει στο δρόμο.
Η Magnhild είναι αυτοδίδακτη και βρίσκει μεγάλη χαρά στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων κατά την κατασκευή του έργου της. Επιπλέον, προσπαθεί συχνά να δημιουργεί νέες τεχνικές, επιλύοντας τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κατά τη διαδικασία κατασκευής.
Αγαπάμε τις Μάσκες της!
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων
- «Supergirl»: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μίλι Άλκοκ
- Πέρκινς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι δειλός – Να βγει να πει ότι θέλει να αποχωρήσει»
