Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Γουίντουρ: Τη ρωτούν για Μελάνια και απαντάει με Μισέλ

Άννα Γουίντουρ: Τη ρωτούν για Μελάνια και απαντάει με Μισέλ

Η Άννα Γουίντουρ δε μιλά για τη Μελάνια Τραμπ

Η περίφημη εκδότρια της Vogue Άννα Γουίντουρ αποφεύγει κάθε αναφορά στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Η Γουίντουρ έχει δεχθεί τα «πυρά» του Λευκού Οίκου, καθώς αρνείται να βάλει την Μελάνια Τραμπ στο εξώφυλλο του περιοδικού της, ενώ για ακόμη μία φορά δεν θέλησε να αναφερθεί στο στυλ του Πρώτου ζευγαριού των ΗΠΑ, στην τελευταία της συνέντευξη στο podcast του The Economist. Αντ’ αυτού, επέμενε να μιλά για την πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα.

Η Άννα Γουίντουρ, που πρόσφατα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο φορά συνέχεια τα μαύρα γυαλιά ηλίου της, ρωτήθηκε και για την επιλογή της Μελάνια Τραμπ να φορέσει ρούχα Βρετανών σχεδιαστών κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η Μελάνια. Νομίζω ότι πολύ συνειδητά ήθελε να δει τον εαυτό της ως πρεσβευτής της βρετανικής μόδας ή ενός διατλαντικού πρεσβευτή. Πώς το εκτιμάτε αυτό;» την ρώτησε η δημοσιογράφος Αν ΜακΕλβόϊ συνεχίζοντας: «Ή μήπως θα θέλατε να μείνετε μακριά από τους Τραμπ;».

«Νομίζω ότι η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα ήταν πραγματικά απίστευτη σε κάθε της απόφαση σχετικά με θέματα μόδας» δήλωσε η 69χρονη Γουίντουρ. «Η Μισέλ Ομπάμα στήριξε τους νέους Αμερικανούς σχεδιαστές. Στήριξε σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Ήταν ο καλύτερος πρεσβευτής που θα μπορούσε να έχει αυτή η χώρα με πολλούς τρόπους, και όχι μόνο σε θέματα μόδας», τόνισε.

Και παρόλο που η δημοσιογράφος σημείωσε πως η Μισέλ Ομπάμα δεν είναι πλέον η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και συνέχισε ρωτώντας «Τι γίνεται με αυτήν που είναι τώρα;», η Άννα Γουίντουρ επέμεινε: «Η Μισέλ Ομπάμα είναι το παράδειγμα που θαυμάζω».

Να σημειωθεί πως η Άννα Γουίντουρ πρόσφατα αποκάλυψε πως θαυμάζει το στυλ της της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας πως έχει ένα πολύ αναγνωρίσιμο στυλ και πως την δίνει την εντύπωση κάποιας που ξέρει ποια είναι ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε πολύ να την γνωρίσει προσωπικά.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024