Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στο Περιστέρι: Το «άγνωστο» παρελθόν του θύματος

Δολοφονία στο Περιστέρι: Το «άγνωστο» παρελθόν του θύματος

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θύμα είναι ένας 25χρονος τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγή ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια

Θέμα χρόνου είναι η ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας νεαρού άνδρα σε καφετέρια στο Περιστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, με το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται σιγά-σιγά.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θύμα είναι ένας 25χρονος τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγή ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ωστόσο, το θύμα είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το δελτίο του Open, η σύλληψή του είχε γίνει το 2018. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έρευνα σε βάρος του με σκοπό να διαπιστωθεί εάν είχε οποιαδήποτε σχέση με παράνομα κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Ωστόσο από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του.

Παρ’ όλα αυτά η Αστυνομία ρίχνει μεγάλο βάρος στην κατάθεση της συζύγου του – ο 25χρονος παντρεύτηκε το 2018, λίγο καιρό αφότου ήρθε στην Ελλάδα-, ενώ οι αστυνομικοί την ρωτούν με ποιον είχε ραντεβού το θύμα.

Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν ξέρει το πρόσωπο με το οποίο είχε ραντεβού ο άτυχος άνδρας, ενώ προσθέτει πως δεν ήξερε που θα πήγαινε. Επιπλέον, σε αυτή τη φάση η γυναίκα του 25χρονου δεν θέλει να αποκαλύψει εάν είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα στο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης στρέφουν τις έρευνες τους στην ταυτότητα του ανθρώπου που είχε ραντεβού με το θύμα. Και αυτό διότι οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται και για ένα στημένο ραντεβού θανάτου. Δηλαδή ο άνθρωπος που ήταν μαζί με το θύμα να γνώριζε ποιος ήταν ο δολοφόνος.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024