Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εν ψυχρώ δολοφονία σε καφετέρια στο Περιστέρι - Στο σκοτάδι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Εν ψυχρώ δολοφονία σε καφετέρια στο Περιστέρι – Στο σκοτάδι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Μέχρι αργά το βράδυ το θύμα δεν είχε ταυτοποιηθεί ενώ άγνωστα παραμένουν και τα κίνητρα της δολοφονίας με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά και να εξετάζονται.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για την εν ψυχρώ δολοφονία νεαρού άνδρα σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Μέχρι αργά το βράδυ το θύμα δεν είχε ταυτοποιηθεί ενώ άγνωστα παραμένουν και τα κίνητρα της δολοφονίας με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά και να εξετάζονται.

Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε καφετέρια που ανήκει σε ζευγάρι γνωστών ηθοποιών, στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, άγνωστος πυροβόλησε τρεις φόρες τον νεαρό άνδρα που καθόταν στο μαγαζί.

Επίσης σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες θαμώνων της καφετέριας, ο άγνωστος άνδρας μπήκε ξαφνικά στο μαγαζί, έβγαλε όπλο και εκτέλεσε το θύμα, το όποιο διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πάντως υπάρχουν και μαρτυρίες με τις οποίες ο δράστης και το θύμα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι.

Κάποια στιγμή ο ένας άνδρας έφυγε από το κατάστημα και μετά από λίγο επέστρεψε και πυροβόλησε το θύμα με τουλάχιστον μία σφαίρα να τον πετυχαίνει στο κεφάλι.

Υπάλληλοι και πελάτες είδαν σοκαρισμένοι όλα το επεισόδιο ενώ ο δράστης έφυγε πεζός ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι απομακρύνθηκε από το σημείο μαζί με άλλα δύο άτομα που τον περίμεναν σε όχημα.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα εν ζωή σύμφωνα με την Αστυνομία, διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από λίγο.

Τι λέει η δικηγόρος του ηθοποιού

Η συνήγορος του γνωστού ηθοποιού, η οποία ενημερώθηκε για το αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι τόνισε ότι -όπως είναι απολύτως λογικό- ο πελάτης της και η σύζυγός του είναι συγκλονισμένοι.

«Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας» ανέφερε, μιλώντας στο newsit.gr.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024