Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Περιστέρι: Ανατροπή και μυστήριο στην υπόθεση - 25χρονος Τούρκος το θύμα

Δολοφονία Περιστέρι: Ανατροπή και μυστήριο στην υπόθεση – 25χρονος Τούρκος το θύμα

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θύμα είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγή ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα νόμιμα τα τελευταία 8 χρόνια και δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, πέραν από το αδίκημα της παράνομης εισόδου

Ανατροπή και αρκετό μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι φέρνουν νέα στοιχεία που ανακάλυψε η Ελληνική Αστυνομία.

Καταρχάς, όσον αφορά την ταυτότητα του θύματος, ένα βίντεο-ντοκουμέντο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία δείχνει ότι πρόκειται για άλλον δράστη από αυτόν που πίστευαν οι αρχές. Ο δολοφόνος δεν ήταν ο άνθρωπος ο οποίος καθόταν μαζί με το θύμα επί ώρα μέσα στην καφετέρια αλλά ένας άλλος άνδρας.

Την ίδια ώρα έρχεται στο φως νέο βίντεο από το σημείο της δολοφονίας, όπου διακτίνεται το θύμα πεσμένο πάνω στο τραπέζι, έχοντας δεχθεί τους τρεις θανάσιμους πυροβολισμούς.

Το μυστήριο με το θύμα

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θύμα είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγή ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα νόμιμα τα τελευταία 8 χρόνια και δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, πέραν από το αδίκημα της παράνομης εισόδου.

Από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, φαίνεται ότι ο άνθρωπος με τον οποίο διαπληκτίστηκε αποχώρησε από την καφετέρια. Στη συνέχεια ένας άλλος άνδρας (διακρίνεται ότι φορούσε άλλα ρούχα) εισέβαλε στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Αρχικά πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον. Την ώρα που εκτυλίσσονταν όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ο ψυχρός εκτελεστής τους κάλεσε να μην φοβούνται! Δεν έδειχνε να τον νοιάζει αν είχαν δει το πρόσωπό του και αν θα τον αναγνώριζαν στην συνέχεια.

Ο άδειος γεμιστήρας βρέθηκε κάτω από το τραπέζι ενώ ο δολοφόνος έφυγς προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανή ή με τα πόδια (υπάρχουν διάφορες μαρτυρίες).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024