Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Περιστέρι: Η Αστυνομία κοντά στο δράστη της εκτέλεσης στην καφετέρια

Δολοφονία Περιστέρι: Η Αστυνομία κοντά στο δράστη της εκτέλεσης στην καφετέρια

Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.

Θέμα χρόνου είναι η ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας νεαρού άνδρα, χθες το βράδυ, σε καφετέρια στο Περιστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης συνομιλούσε με το θύμα, ενώ σε κάποια στιγμή οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Ο δράστης στη συνέχεια βγήκε έξω και μετά από λίγο επέστρεψε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από την καφετέρια, που ανήκει σε γνωστό ηθοποιό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον περίμεναν έξω συνεργοί του.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς το κίνητρο της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η άγρια δολοφονία έγινε χθες σε καφετέρια στο Περιστέρι, στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης.  Κατά τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ο οποίος μιλούσα σπαστά ελληνικά, πυροβόλησε τρεις φόρες τον νεαρό άνδρα που καθόταν στο μαγαζί.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του αδιαφορώντας για την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον δολοφόνο περίμενε ένας άνδρας με μηχανή, ενώ έχει γίνει λόγος και για άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα εν ζωή σύμφωνα με την Αστυνομία, διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από λίγο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024