Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Γάλλου τουρίστα στο Ηράκλειο: Τον σκότωσε η σύντροφός του με ψαλίδι

Δολοφονία Γάλλου τουρίστα στο Ηράκλειο: Τον σκότωσε η σύντροφός του με ψαλίδι

Μία 44χρονη Γαλλομαροκινή σκότωσε τον 56χρονο σύντροφό της μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Έσπασε» τη σιωπή της η σύντροφος του Γάλλου τουρίστα, η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα στο ξενοδοχείο όπου το ζευγάρι περνούσε τις διακοπές του στο ψαροχώρι Τσούτσουρας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 56χρονος Γάλλος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο χθες τα ξημερώματα, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε μαζί με τη 44χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η 44χρονη Γαλλομαροκινή σκότωσε τον σύντροφό της με ένα ψαλίδι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, το σώμα του 56χρονου άνδρα έφερε πολλά τραύματα στο σημείο της καρδιάς, στο λαιμό ενώ είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τον τύλιξε με κουβέρτες

Ήταν γύρω στις 2:30 π.μ., όταν ένοικοι του ξενοδοχείου άκουσαν φασαρία, η οποία προερχόταν από το δωμάτιο όπου διέμενε ο 56χρονος με την 44χρονη.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να καυγάδιζε έντονα.

Από τη φασαρία ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, οι οποίοι ανέβηκαν στο δωμάτιο και άνοιξαν την πόρτα για να αντικρίσουν ένα μακάβριο θέαμα. 0 56χρονος κειτόταν αιμόφυρτος με πολλαπλά τραύματα, ενώ η 44χρονη καθόταν στο κρεβάτι σε κατάσταση σοκ. Το σώμα του άνδρα ήταν μάλιστα τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ στο κεφάλι του είχε τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι.

Στο σημείο κατέφτασε τελικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό, που μετέφερε τον Γάλλο τουρίστα στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου. Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Ακολούθησαν εξονυχιστικές έρευνες από την αστυνομία στο δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο του μπάνιου ένα μικρό ψαλίδι, το οποίο φέρεται να ήταν κρυμμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ψαλίδι είχε σημάδια από αίμα, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το φονικό όπλο το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 57χρονου.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και να “φωτιστούν” επακριβώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Η 44χρονη επιμένει ότι ο 56χρονος αυτοκτόνησε

Η 44χρονη από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα ισχυριζόμενη πως ο 56χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για το μοιραίο… βράδυ ανέφερε πως ο σύντροφός της πήρε το ψαλίδι με σκοπό ν’ αυτοκτονήσει εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τον εν λόγω ισχυρισμό. Εξάλλου, όπως φέρεται να επιβεβαιώθηκε και από τον ιατροδικαστή που προέβη σε αυτοψία, τα τραύματα που έφερε ο εκλιπών δεν μπορεί να προκλήθηκαν από τον ίδιο.

H γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024