Κικίλιας: Οσοι επιβίωσαν από την πυρκαγιά στο Μάτι θα παίρνουν δωρέαν ό,τι χρειάζονται από τον ΕΟΠΥΥ
«Κάποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και δεν μπορώ να ανεχθώ, αυτοί οι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται», πρόσθεσε.
«Δεν μπορώ να ανεχθώ να ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι που επιβίωσαν από την πυρκαγιά στο Μάτι», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοινώνοντας ότι όσοι επλήγησαν θα μπορούν να παίρνουν δωρεάν ό,τι χρειάζονται από τον ΕΟΠΥΥ.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας πραγματοποίησε επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ όπου συνομίλησε με το προσωπικό και με πολίτες που βρίσκονταν εκεί.
Σε δηλώσεις του έξω από τον ΕΟΠΥΥ, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε σε αυτούς που επέζησαν από την τραγωδία στο Μάτι και τη φονική πυρκαγιά του περσινού καλοκαιριού.
Μιλώντας για την «μαύρη επέτειο», ο υπουργός δήλωσε πως «χάσαμε 102 ανθρώπους με έναν τραγικό τρόπο, με προφανείς ευθύνες του ελληνικού κράτους».
«Κάποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και δεν μπορώ να ανεχθώ, αυτοί οι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται», πρόσθεσε.
Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι αύριο συγκαλεί εκτάκτως το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο το οποίο θα λάβει απόφαση γι’ αυτούς τους ανθρώπους.
«Τα επιθέματα, τις αλοιφές κι ό,τι άλλο χρειάζονται, θα μπορούν να πηγαίνουν στην περιφερειακή διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ στην περιοχή τους ή στην κεντρική υπηρεσία και με τη γνωμάτευση του γιατρού, θα τα παίρνουν δωρεάν από τον ΕΟΠΥΥ», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
- Αγρότες: Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με τρακτέρ από τη βόρεια Ελλάδα – Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)






