Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας των Λέικερς... κλείνει το μάτι στους Μπουλς

Αστέρας των Λέικερς… κλείνει το μάτι στους Μπουλς

Ο Άντονι Ντέιβις έχει γεννηθεί στο Σικάγο και σε δηλώσεις του τόνισε ότι αν ποτέ του δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψει σπίτι του θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά

Ο Άντονι Ντέιβις είναι κι επίσημα εδώ και μερικές εβδομάδες παίκτης των Λέικερς και συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε όμως ο Αμερικανός σούπερ σταρ μίλησε για τους Μπουλς και το Σικάγο και όχι για την ομάδα του LA. Ο λόγος είναι ότι έχει γεννηθεί στην πόλη των ανέμων και απάντησε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια μέρα στους Μπουλς.

Ο Ντέιβις ξεκαθάρισε λοιπόν ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα σκεφτόταν σοβαρά να πάει στην ομάδα που έλαμψε ο Μάικλ Τζόρνταν, τονίζοντας αρχικά ότι είναι η Μέκκα του μπάσκετ και πως εκεί είναι το σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Chicago Tribune:

Για την πόλη του Σικάγο: «Η αγάπη της πόλης για το μπάσκετ είναι τεράστια! Ανεξάρτητα από αν έχει ζέστη ή κρύο στο γήπεδο ή βρέχει έξω, οτιδήποτε, σημαίνει πολλά το μπάσκετ για τους παίκτες που είναι από εκεί, γιατί είμαστε μπασκετική πόλη. Είμαστε η Μέκκα του μπάσκετ».

Για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αγωνιστεί στους Μπουλς: «Είναι το σπίτι μου εκεί. Αν η ευκαιρία αυτή έρθει ποτέ, τότε, όταν θα είναι η ώρα, θα το σκεφτώ σίγουρα».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024