Δύσκολες ώρες περνάει η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Μάγδα Τσέγκου καθώς ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα έφυγε από τη ζωή.

Η Μάγδα Τσέγκου τα τελευταία, περίπου, δύο χρόνια απουσιάζει από τα τηλεοπτικά πράγματα, αποφασίζοντας να αφοσιωθεί σε άλλα που την κάνουν να νιώθει καλύτερα αλλά και στην οικογένεια της. Ωστόσο, πρόσφατα η οικογένεια της βυθίστηκε σε πένθος.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18 Ιουλίου «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά, ενώ η κηδεία έγινε την ακριβώς επόμενη ημέρα. Ο θάνατος αυτός, όπως ήταν φυσικό, σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδερφή της Μάγδας Τσέγκου, Γιώτα, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή.

Με την ανάρτησή της αυτή, η αδερφή της παρουσιάστριας, ενημέρωσε τους φίλους και γνωστούς για το θάνατο της γιαγιάς και τους ενημέρωσε πότε και πού θα γίνει η κηδεία της.

«Η αγαπημένη μας γιαγιά «έφυγε» σήμερα από κοντά μας. Αύριο Παρασκευή θα την αποχαιρετήσουμε, όσοι θέλουν να παρευρεθούν η κηδεία θα γίνει στις 18:30 στον Άγιο Ευστάθιο Ριζοβουνίου Πρέβεζας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.