Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League 1 : Απέρριψε την πρόταση της Λαμίας ο Κασάδο

Super League 1 : Απέρριψε την πρόταση της Λαμίας ο Κασάδο

Ο Ισπανός αμυντικός Χόρχε Κασάδο απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Λαμίας και ο Μάκης Χάβος είναι πλέον αναγκασμένος να στρέψει το βλέμμα τους σε άλλους ποδοσφαιριστές

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις της Λαμίας με τον Χόρχε Κασάδο, με τον Ισπανό αμυντικό να απορρίπτει την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι Κυανόλευκοι επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του 30χρονου άσου και γι’ αυτό το λόγο του είχαν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση, στην οποία μάλιστα του γινόταν σαφές ότι τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας.

Οι άνθρωποι της Λαμίας του έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ τον ήθελαν, αλλά τελικά οι δύο πλευρές δεν θα συνεργαστούν, τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι. Ο έμπειρος μπακ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ομάδας της Φθιώτιδας, τονίζοντας ότι τη δεδομένη στιγμή δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα επιθυμούσε να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος εκτός από την πρόταση της Λαμίας, έχει στα χέρια του επίσης προτάσεις από την πατρίδα του, ενώ φέρεται να βρίσκεται σε επαφές και με σύλλογο από την Πολωνία. Από την πλευρά του ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, είναι πλέον αναγκασμένος να αλλάξει πλάνα του και να στρέψει σε άλλες περιπτώσεις το βλέμμα του…

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024