
Handball Premier : Ανανέωσε για δύο χρόνια με την ΑΕΚ ο Μυλωνάς
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χριστόδουλο Μυλωνά για ακόμη δυο χρόνια ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ
Την κιτρινόμαυρη φανέλα θα φορά ο 24χρονος περιφερειακός, Χριστόδουλος Μυλωνάς, αφού οι δυο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Η ΑΕΚ πιστή στη διατήρηση του κορμού των Ελλήνων παικτών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χριστόδουλο Μυλωνά. Ο 24χρονος (13/05/1995) πλέι μέικερ ύψους 1,90 μ., υπέγραψε νέο συμβολαίο διετούς διάρκειας, με το οποίο θα συμπληρώσει τέσσερα χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ.
Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς σε αυτές τις δύο αγωνιστικές περιόδους έχει αγωνιστεί με τα “κιτρινόμαυρα” σε 80 επίσημους αγώνες, σημειώνοντας 214 τέρματα, επίδοση που τον κατατάσσει στην 12η θέση των all times scorers της Ιστορίας του τμήματος.
Χριστόδουλε, καλή επιτυχία και τις δύο επόμενες χρονιές!»
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε στο handball.aek.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για αλλά δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Παπασταμάτη για την τιμή που μου έκαναν να αγωνίζομαι με τα χρώματα της ομάδα μας. Με την φετινή στελέχωση, τόσο σε τεχνικό τιμ, όσο και σε αθλητικό δυναμικό, πιστεύω πως η φετινή χρόνια μόνο πετυχημένη μπορεί να είναι. Τέλος, ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ που ήταν στο πλάι μας όλα αυτά τα χρόνια».
- Παλαιά Φώκαια: Συνελήφθη 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος – Κατασχέθηκαν 904 κροτίδες
- Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Γενική σύρραξη μεταξύ παικτών με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι! (vid)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα
- «Ανακαλύπτει ξανά και ξανά το ‘βαθύ κράτος’ που ο ίδιος εξέθρεψε» – Νέα Αριστερά για Μητσοτάκη
- ΠΑΣΟΚ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση είναι ένα καθεστώς που θέλει να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία
- Les Rayons et les Ombres: Η ταινία που διχάζει τη Γαλλία


