Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν από την Εθνική Ελλάδας μετά από λίγους μήνες που κάθισε στον πάγκο. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της πρόκρισης στο Euro του 2020. Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της ελληνικής ομοσπονδίας είναι πολλά, όμως σενάρια αναφέρουν ότι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός θα είναι από το εξωτερικό. Το πρώτο όνομα που φέρεται να εξετάζει η ΕΠΟ λοιπόν είναι ο Χενκ Τεν Κάτε.
Ο Ολλανδός προπονητής έχει περάσει από την Ελλάδα, αφού έχει καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και φέρεται να έχει επαφές με την ΕΠΟ για να αντικαταστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 65χρονος κόουτς έμεινε για έναν χρόνο στη χώρα μας και τη σεζόν 2008-09 κατάφερε να «αγγίξει» τα προημιτελικά του Champions League με το τριφύλλι, όμως αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ στους «16».
Μετά τον Παναθηναϊκό πέρασε από αρκετές ομάδες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου (Αλ Αχλί, Ουμ Σαλάλ, Σαντόνγκ Λουνένγκ, Σπάρτα Ρότερνταμ) και από το 2016 ήταν στον πάγκο της Αλ Τζαζίρα. Φήμες λένε μάλιστα πως οι συζητήσεις του Τεν Κάτε με την ελληνική ομοσπονδία είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να αναλάβει μέσα στις επόμενες μέρες την Εθνική Ελλάδας.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.