Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αγκαλιά Μητσοτάκη - Τασούλα

Η αγκαλιά Μητσοτάκη – Τασούλα

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα του Προεδρείου προκειμένου να απευθύνει την πρώτη του ομιλία, και καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές, ο κ. Τασούλας δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον ασπαστεί

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκλογή του ως νέος πρόεδρος της Βουλής, δέχτηκε ο Κώστας Τασούλας.

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα του Προεδρείου προκειμένου να απευθύνει την πρώτη του ομιλία, και καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές, ο κ. Τασούλας δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον ασπαστεί.

Ο κ. Τασούλας, ο οποίος διαθέτει μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία, αποτέλεσε αποτέλεσε προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη για τη θέση του πρόεδρου και στηρίχθηκε από όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ, το οποίο δήλωσε παρών.

Στις μεσοπρόθεσμες προτεραιότητες του νέου προέδρου της Βουλής, συμπεριλαμβάνονται η συνεπέστερη παρουσία των βουλευτών σε όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, η τήρηση των κανόνων καλής νομοθέτησης μέσω μιας επιχείρησης να μπει «φρένο» στον «βομβαρδισμό» άσχετων τροπολογιών, ενώ στο πνεύμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα προωθήσει και την άμεση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε όλους τους χώρους του Κοινοβουλίου.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024