Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bradley Cooper - Irina Shayk: Ξανά μαζί μετά το χωρισμό

Bradley Cooper – Irina Shayk: Ξανά μαζί μετά το χωρισμό

Παρόλο που η είδηση για το χωρισμό των Bradley Cooper και Irina Shayk εξέπληξε κανέναν, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι θα κάνει το ζευγάρι με την κηδεμονία της κόρης τους

Παρόλο που η είδηση για το χωρισμό των Bradley Cooper και Irina Shayk εξέπληξε κανέναν, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι θα κάνει το ζευγάρι με την κηδεμονία της κόρης τους, η οποία είναι δυο ετών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του  TMZ, ο ηθοποιός και το μοντέλο αποφάσισαν να μοιραστούν την κηδεμονία της κόρης τους και για να γίνει εφικτό θα ζήσουν και οι δυο στην ίδια πόλη, στη Νέα Υόρκη, σε διαφορετικά όμως σπίτια.

Άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει ότι συμφώνησαν να έχουν  τη νομική και φυσική κηδεμονία της  Lea De Seine – χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια έγγραφη συμφωνία γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο ηθοποιός και το μοντέλο είναι πολύ αφοσιωμένοι γονείς και θα φροντίσουν να μοιράζονται τον χρόνο τους μαζί με την κορούλα τους, παρά τα περίεργα προγράμματα που έχουν ως celebrities.

Έτοιμοι να παραδεχτούν τη σχέση τους Bradley Cooper και Lady Gaga

Όταν Bradley Cooper και Irina Shayk έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για το ενδεχόμενο να υπάρχει «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση τους εννοώντας συγκεκριμένα την Lady Gaga.

Η είδηση του χωρισμού τους ήταν μία εξέλιξη που την περίμεναν πολλοί, μιας και τους τελευταίους μήνες έχει στηθεί ένας χορός φημών και σεναρίων γύρω από την πραγματική σχέση του ηθοποιού με τη «μούσα» του στον κινηματογράφο, Lady Gaga.

Τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν κρυφά και τρελά ερωτευμένους ήταν πολλά, όπως πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τη θεωρία ότι η Gaga ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» στο χωρισμό του ζευγαριού, μετά από 4 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Και τώρα έρχεται ένα άλλο δημοσίευμα, που υποστηρίζει ότι Gaga και Cooper ετοιμάζονται να παραδεχθούν ανοιχτά τον έρωτά τους!

Σύμφωνα πάντα, οι δυο τους σχεδιάζουν σύντομα να κάνουν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον εμφατικό τρόπο τη σχέση τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια – η οποία χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Κριστιάν Καρίνο τον περασμένο χειμώνα – φέρεται να τηλεφωνεί στον ηθοποιό πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Και συνδέει την πώληση του σπιτιού της στο Μαλιμπού με τα νέα δεδομένα στη ζωή της, ίσως βλέποντας εκεί στο περιοδικό και μία ενδεχόμενη συγκατοίκηση

Αλήθεια ή ψέματα όλα τα παραπάνω, σύντομα θα δείξει. Πάντως, η Lady Gaga γίνεται έξω φρενών όταν τη ρωτούν για τον Cooper, με αποκορύφωση την αντίδρασή της σε πρόσφατη συναυλία της, όταν έβρισε τους θαυμαστές της που τη ρωτούσαν τι κάνει ο χολιγουντιανός σταρ.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024