Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Το μικροσκοπικό μαγιό της προκάλεσε αναστάτωση στους άντρες της Μυκόνου, όπου πέρασε τις διακοπές της η Ιωάννα Τούνη.
Μπορεί να επέστρεψε Θεσσαλονίκη όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ωστόσο τους ξετρέλανε ποστάροντας νέα φωτογραφία της στο Instagram να χαλαρώνει σε ξαπλώστρα σε παραλία της Μυκόνου.
Η φωτογραφία με το μαύρο μαγιό «φωτιά», έριξε το Instagram συγκεντρώνοντας πάνω από 37.000 likes.
«Θεσσαλονίκη είμαι παιδιά όχι nammos… Απλά σκαλίζω το φωτογραφικό αρχείο του προηγούμενου μήνα, γιατί ξέμεινα» έγραφε στη λεζάντα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!