Αλλαγή προσώπων στον ΣΥΡΙΖΑ – Οι νέοι ρόλοι
Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα πάρει τη βουλευτική έδρα της Αχαΐας
Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα πάρει τη βουλευτική έδρα της Αχαΐας.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα προτείνει για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ την Όλγα Γεροβασίλη.
Τσακαλώτος, Τζανακόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι
Στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα προτείνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Στη θέση του διευθυντή της ΚΟ θα προτείνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη.
Για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα.
Επίσης, νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πολιτική.
- Κηφισιά-ΟΦΗ 2-2: Οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό με ανατροπή, έχασαν πολλές ευκαιρίες
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Γερνάμε σαν χώρα: Στα 47,2 έτη η διάμεση ηλικία στην Ελλάδα – Είμαστε οι τρίτοι «γηραιότεροι» στην ΕΕ
- Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους (τυπικά) φιλοξενούμενους
- Τροχαίο στα Σπάτα – Έκοψε στα δύο κολώνα ηλεκτροδότησης
- Κώστας Τσουκαλάς: Η ιστορία δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό – Το ΥΠΠΟ να προχωρήσει στην αγορά τους

