Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Suzanne Eaton: Ο δολοφόνος την είδε τυχαία, την πάτησε με το αμάξι και τη σκότωσε

Suzanne Eaton: Ο δολοφόνος την είδε τυχαία, την πάτησε με το αμάξι και τη σκότωσε

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη.

Ο δράστης, ένας 27χρονος, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών ενώ ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος, αγρότης και πατέρας δύο παιδιών, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, είναι γνωστός ηδονοβλεψίας.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στην ομολογία του ότι είδε τυχαία την 60χρονη να κάνει τζόκινγκ και κάτι τον ερέθισε. Ετσι, την ακολούθησε με το αμάξι του και την ακινητοποίησε χτυπώντας την δυο φορές με το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, αφού κατέβηκε την πήρε και την έκλεισε στο πορτ παγκάζ για να την μεταφέρει σε άγνωστο σημείο. Η άτυχη Αμερικανίδα, όμως, αντιστεκόταν και καλούσε συνέχεια σε βοήθεια.

Ετσι, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο ίδιος ο δολοφόνος, κατέβηκε σε πρώτη φάση και την μαχαίρωσε και επειδή η 60χρονη Αμερικανίδα συνέχισε να καλεί σε βοήθεια την έπνιξε με τα χέρια του.

Ήθελε να της κάνει κακό

Ο 27χρονος, αγρότης και youtuber, πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ανέφερε στην αστυνομία πως όταν την είδε, ήθελε να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, ο φερόμενος δολοφόνος της 60χρονης βιολόγου, είχε σεξουαλικά κίνητρα για τη πράξη του και αφού την χτύπησε με το αυτοκίνητό του, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ και στη συνέχεια, για να την κάνει να σταματήσει να ζητάει βοήθεια, την χτύπησε, την μαχαίρωσε και στο τέλος την έπνιξε με τα χέρια του, πριν αφήσει την σορό της, στη σπηλιά του γερμανικού καταφυγίου στο Μάλεμε.

Το προφίλ του δράστη

Οπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, ο νεαρός άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία ήταν φανερό πως αναζητούσε την προβολή και πως χρειαζόταν την αποδοχή του κοινωνικού συνόλου.

Η εικόνα που «έβγαζε προς τα έξω» ήταν εκείνη του δημοφιλούς, υπερδραστήριου ανθρώπου που αγαπούσε πολύ τη φύση, τις πολεμικές τέχνες φυσικά και την οικογένειά του, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα προχωρούσε σε αναρτήσεις με τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

«Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τις ανατολικές πολεμικές τέχνες, Shao Lin Kung Fu! Αγαπώ αυτό που κάνω αλλά συγχρόνως φροντίζω μερικά από τα προστατευόμενα ήδη ζώων. Επίσης, ασχολούμαι με τον μοντελισμό. Ονειρό μου είναι να γίνω ένας μεγάλος μάχιμος μοναχός Σάο Λιν. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης κάνω και άλλες πολλές δουλειές. Οποιος-όποια ενδιαφέρεται μαθαίνει».

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της 60χρονης, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη βιολόγος από την Αμερική είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου, η σορός της εντοπίστηκε στις 9 Ιουλίου, έπειτα από μια πρωτοφανή κινητοποίηση τόσο των τοπικών αρχών, όσο και εθελοντών, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο δράστης της δολοφονίας στην Κρήτη

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024