Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν λέει όλη την αλήθεια... » ο 27χρονος για τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου

«Δεν λέει όλη την αλήθεια… » ο 27χρονος για τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου

Η ομολογία του 27χρονου Κρητικού για τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton δεν φαίνεται να κλείνει την υπόθεση για τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν την εξέτασή του σε στενή επικοινωνία με τους ιατροδικαστές.

Ασφυκτική είναι η πίεση των αστυνομικών στον 27χρονο, καθ’ ομολογία δολοφόνο της αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton καθώς παραμένουν πολλά κενά στην ιστορία του. Τι δείχνει το «προφίλ» του Κρητικού που «διασταυρώθηκε» μοιραία με την αμερικανίδα επιστήμονα.

Αξιοποίηση πολλών πληροφοριών

Η γρήγορη διαλεύκανση της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton έγινε «προσωπική υπόθεση» όλων των Κρητικών, όχι μόνο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί λειτούργησαν μεθοδικά, προσεκτικά και οργανωμένα, προς αυτήν την κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή.

Η προσαγωγή του 27χρονου Κρητικού, σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το cretalive, έγινε έπειτα από αξιοποίηση πολλών πληροφοριών, που συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, και πριν ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Φωτογραφία cretalive.gr

Κάτι γνώριζαν, κάτι έμαθαν οι αστυνομικοί κι έφτασαν στον νεαρό πατέρα, κάτοικο Κισσάμου…

Δεν κλείνει η υπόθεση…

Η ομολογία του, ωστόσο, δεν φαίνεται να κλείνει γι’ αυτούς την υπόθεση, καθώς, όπως αναφέρουν, «κάτι κρύβει… δεν λέει όλη την αλήθεια».

Για τον λόγο αυτόν συνεχίζουν την εξέτασή του σε στενή επικοινωνία με τους ιατροδικαστές. Στόχος είναι να δεθεί όσο περισσότερο γίνεται η υπόθεση και τα αποδεικτικά στοιχεία να είναι ατράνταχτα.

Ο 27χρονος φέρεται να έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, παρά τις λεπτομέρειες που έδωσε όλες αυτές τις ώρες για το πώς έφτασε να σφίξει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της Suzzane.

Επιμένει ότι «την είδε κι ήθελε να της κάνει κακό», ωστόσο – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τα κενά ακόμα είναι πολλά.

Ο δολοφόνος δίπλα μας

Οι αντιδράσεις όλων στο άκουσμα της εξέλιξης στην υπόθεση που έχει πάρει διαστάσεις σε διεθνές επίπεδο είναι ενδεικτικές

Δεν το χωρά ο νους πως πίσω από τη στυγερή δολοφονία βρίσκεται νέος άνθρωπος. Ενας 27χρονος που θα μπορούσε η άτυχη γυναίκα να ήταν μητέρα του.

Βίντεο της σπηλιάς που είχε καταγράψει ο ίδιος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Suzanne Eaton

Πολυάσχολο άτομο, παντρεμένος με δυο παιδιά, γιος ιερέα, με ποικίλα ενδιαφέροντα, που όμως φαίνεται πως έκρυβε καλά τις ψυχωτικές διαταραχές του.

Ανθρωπος της διπλανής πόρτας που εμφανίζεται πλέον με δεύτερο πρόσωπο, αποκρουστικό, διαταραγμένο με σεξουαλικά απωθημένα και διαστροφικές ορέξεις. Και που, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να το βγάλει στην επιφάνεια.

Στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα

Προφανώς, η άτυχη Σούζαν βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα κι εκεί ξύπνησε το καλά κρυμμένο «θηρίο» του δράστη που κίνησε τα ζωώδη ένστικτα του.

Η γυναίκα χτυπημένη αρχικά από το αυτοκίνητο του 27χρονου – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του – τοποθετείται ζωντανή στο πορτ μπαγκάζ. Είναι όμως δυνατή και, νιώθοντας πως κάτι τρομερό θα της συμβεί, αρχίζει να ουρλιάζει και να χτυπά την κλειστή πόρτα.

Είναι η στιγμή που ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος χάνει πλήρως τον έλεγχο και αρχίζει να σκέφτεται πως θα πρέπει να ξεφορτωθεί την άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να την κάνει να σωπάσει και χτυπώντας την επιπόλαια με το μαχαίρι, μήπως και σταματήσει τις φωνές, που πιθανότατα κάποιοι να ακούσουν.

Αποφασίζει να της κλείσει το στόμα

Η γυναίκα όμως εξακολουθεί να φωνάζει κι εκείνος αποφασίζει να της κλείσει το στόμα, προκαλώντας της ασφυξία.

Το πανί, που προέρχεται είτε από ομπρέλα, είτε από κάποιο στρατιωτικού τύπου σακίδιο, με το οποίο προσπάθησε να τη σκεπάσει και να τη μεταφέρει, φέρεται να ήταν πειστικό στοιχείο για να φτάσουν οι αρχές σε αυτόν.

Αλλά που πιθανότατα να μην αποκαλυπτόταν ποτέ αν οι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι δεν έφταναν τυχαία στα ίχνη του εγκλήματος.
Παπαδοπαίδι, αγρότης υπεράνω πάσης υποψίας, φονιάς «βγαλμένος» από σενάριο αμερικανικής ταινίας τρόμου, που όμως εκτυλίχθηκε δίπλα μας.

Πηγή: cretalive.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024