Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόρινθος: Προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Κόρινθος: Προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση – Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και σπίτια, εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, δυσκολία κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρῶν και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Τρίπολης είναι η εικόνα που παρουσιάζει η Κόρινθος και η ευρύτερη περιοχή το βράδυ της Τρίτης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και σπίτια, εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, δυσκολία κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρῶν και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Τρίπολης είναι η εικόνα που παρουσιάζει η Κόρινθος και η ευρύτερη περιοχή το βράδυ της Τρίτης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων από ισόγεια και υπόγεια σπιτιών.

Τα τοπικά μέσα δε, τονίζουν ότι η Πυροσβεστική βρίσκεται σε συναγερμό και γιατί φουσκώνει επικίνδυνα το ποτάμι στο Σολωμό.

Όπως μεταδίδει το korinthostv.gr πλημμύρισε ο δρόμος στην Ποσειδωνία Κορίνθου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε στα νερά, ενώ ο οδηγός πρόλαβε και εγκατέλειψε εγκαίρως. Στο σημείο έχει μεταβεί η Πυροσβεστική.

Επίσης πλημμύρισε η διάβαση κάτω από την γέφυρα στην παλαιά εθνική Κορίνθου – Άργους στο ύψος της ”Toyota Πανούσης”, όπου ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία και ο δρόμος παραμένει κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024